Het gebouw

Het gebouw

Het gebouw is tijdens de verbouwing klimaatvriendelijk gemaakt. Het heeft een vriendelijke, open uitstraling door de witte muren en het overstekende dak.

Het gebouw beschikt over een lift waardoor ook de 1e verdieping voor iedereen toegankelijk is. Door de kleuren en materialen die binnen gebruikt zijn heeft het interieur een warme uitstraling waardoor iedereen zich in het gebouw thuis kan voelen.

In de hal bevindt zich de lift en trap naar boven. Vervolgens kom je in de ontvangstruimte waar de bar én de werkplek van de Wijkwinkel zit. Hier is ook het huiskamergedeelte met stamtafel, biljart en wat kleine zitjes voor wat meer privacy. Ook de spreekkamer voor o.a. de wijkwinkel is toegankelijk vanuit deze ruimte.

Op de begane grond zitten verder een goed uitgeruste keuken, grote zaal, die in 2 zalen gesplitst kan worden en dames-, heren- en rolstoeltoilet.

Op de 1e verdieping zijn een aantal flexplekken, kitchenette en drie kleinere vergader-/werkkamers. Ook hier zijn toiletten aanwezig.

Het Huis van de Wijk bezit een ruime tuin, waar men tussen de activiteiten door onder de platanen kan genieten van buitenzijn.

Categories:
  • Locatie

    Locatie

    Het Huis van de Wijk is op een centrale plaats in de Rivierenwijk gesitueerd, naast winkelcentrum Deltaplein en tegenover het…

    more