Over ons

Wie zijn wij

Balie bar

 

Het Huis van de Wijk is hét centrum voor bewoners van de Rivierenwijk Deventer. Hier kunnen bewoners aankloppen voor informatie maar ook gezellig samenkomen en activiteiten ondernemen. Het betreft een experiment dat ook landelijk met aandacht gevolgd wordt, omdat de bewoners het Huis van de Wijk zélf realiseren.

In het Huis van de Wijk zijn de Wijkwinkel, het Sociaal Team, House of Hope, Raster, Cambio en vele andere organisaties gehuisvest.

Het heeft daarnaast diverse ruimtes voor activiteiten uit de buurt, zoals bijvoorbeeld taalles, kookclubs, ouderenbeweeggroep, workshops.

De verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van het Huis van de Wijk ligt bij het bestuur, bestaande uit Piet de Noord voorzitter, Roel Meihuizen penningmeFlexplekester, Ria Veurtjes  secretaris, Duco Saadhoff, Ayse Ozdil en Bianca van Dalen.

Op dit moment draait het Huis van de Wijk volledig op vrijwillige krachten. Bestuursleden  Ria Veurtjes en Bianca van Dalen hebben de dagelijkse leiding, zij zorgen ervoor dat het team beheerders ingeroosterd word, maar ook dat de administratie op orde is. Wilt u een ruimte huren? Ook daarvoor kunt u bij Ria en Bianca terecht.